Didim"de "bu yıl 2"incisi si yapılacak olan “Miss Apollon Güzellik Yarışmasına” katılacak olan 18 güzel yarışma öncesi moral depoluyor. 16 Mayıs"ta Didim"e gelen güzeller dünkü Efes ve Milet Gezilerinin ardından bugün de Binlerce yıllık Apollon Tapınağını gezdi. Güzeller Tapınakta basın mensuplarına bol bol poz verirken, hatıra fotoğrafı da çektirmeyi unutmadılar. Güzeller bir ara tapınaktaki bir sütunun etrafında el ele tutuşarak yüksek sesle dileklerini dilediler. Gezide güzelleri Miss Volga Ajansının sahibi Viladimir İlın, Koreograf Nateliya Devyotih yalnız bırakmadı.

“GÜZELLER SU PARKINDA ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİLER.”
Havanın parçalı bulutlu olması sebebiyle güzeller Apollon gezisinin ardından Didim Aqua Parkında ağırladı. İşletme sahibi Murat Kalaycı, güzelleri ikramlarda bulunarak, ziyaretleri için teşekkür etti.
Kalaycı, Palm Wings Otel"in yapmış olduğu bu yarışmanın Didim"in markalaşma yolunda attığı bir adım olduğunu kaydederek, “Bu çalışmalar diğer işletmelere örnek olmalı. Otel Müdürü Ercüment Bey bu yıl bu organizasyonun ikincisinin yapımında emekler çok fazla; bu dönem zarfından 70-80 Bin TL bir masraf var ortada. Bu işler tanıtım amacıyla yapılan işler. Tanıtımın sadece fuarlarla sınırlı kalmaması lazım; bu tür organizasyonlarda ilçemiz açısında önemli. Basının ilgisi alakası, diğer işletmelerin desteği bu anlamda hepimiz ve ilçemiz adına önemli. Bizde işletme olarak her zaman bu tür hizmetlerin ve çalışmaların yanında olacağız” dedi.
Didim Aqua Parkında güzeller ilk olarak köpük banyosu yaparken, basına da bol bol poz verdiler. Havanın mevsim sıcaklıklarının altında olması sebebiyle bazı güzeller havuza girmeyi tercih ederken, bazıları da üşümeleri dolayısıyla giyinmeyi tercih etti.