Aydın İl Genel Meclisi"nin Kasım olağan toplantılarının ilk gününde yurt dışı fuarlarına ödenek desteği verilmesi konusu tartışıldı.
Aydın İl Genel Meclisi"nin Kasım ayı toplantıları bugün başladı. İl Özel İdare Toplantı Salonu"nda başlayan toplantıların ilkinde Aydın"ın tanıtımı için yurt dışı fuarlarına İl Genel Meclisi"ni temsilen katılacak olan İl Genel Meclisi üyelerinin giderleri için 2011 yılı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesine ödenek konulmasına karar verildi.
Akan Evren Başkanlığında toplanan Aydın İl Genel Meclisi ilk toplantıda 4 maddelik gündemi görüştü. Yoklamanın yapılmasıyla başlanan toplantı da Ocak ayına ait son toplantının tutanak özetinin okunup oylanmasının ardından Aydın"ın tanıtımı için yurt dışı fuarlarına İl Genel Meclisi"ni temsilen katılacak olan İl Genel Meclisi üyelerinin giderleri için 2011 yılı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesine ödenek konulmasına karar verildi.
Yayınlanan raporda, M. Cahit Kaya Başkanlığı"ndaki Turizm Tanıtım ve Dış İlişkiler Komisyonu"nun Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş"u ziyaret ettiği ifade edildi. Raporda, Vali Coş"un İl Genel Meclisi"ni temsilen ilgili komisyon üyelerinin iç ve dış tanıtım fuarlarına katılmalarının yararlı olacağını, hazırlanacak olan bütçede bu konu ile ilgili ödenek ayrılmasının daha doğru ve uygun olacağını belirttiği kaydedildi. Rapor, yapılan oylamada İl Genel Meclisi üyelerince kabul edildi.