Nikolay - Azra Akın çiftinin birinci olduğu yarışmanın finalistleri, kupayı Defne"nin oğlu Can"a bıraktı.

Ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Defne Joy Foster"ın ölümü nedeniyle erken final yapan "Yok Böyle Dans"ın önceki gece gerçekleştirilen son programında duygusal anlar yaşandı.

"Nikolay - Azra Akın" çiftinin birinci olduğu Yok Böyle Dans"ın finalinde, Azra Akın, kazandıkları kupayı kaybettikleri arkadaşları Defne Joy Foster"ın oğlu Can Kılıç Solmaz"a hatıra kalması için bağışlama kararı aldıklarını söyledi.

KUPA ANNESİNDEN HATIRA KALSIN

Programın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, “Bu kararı tüm arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız toplantı sonrasında aldık. "Kim kazanırsa kazansın kupayı Defne"nin oğlu Can Kılıç Solmaz"a versin" dedik. Önceki hafta kaybettiğimiz yarışmacı arkadaşımızın oğluna annesinden bir hatıra olarak kalmasını istedik” diye konuştuk.

OKUL YAPILACAK

Defne Joy Foster için çeşitli anma etkinliklerinin de düzenlendiği programda, Defne"nin dansları ve jüri ile diyaloglarından oluşan bir mini klip yayınlandı. "Yok Böyle Dans" programından elde edilecek gelirle 0-6 yaş arasındaki duyma engelli çocuklar için okul yapılacak.

Ölüm gecesi soruları savcılıkta

Defne Joy Foster"ın ailesinin avukatı Ayşegül Mermer, Defne"yi o gece son kez gören 6-7 kişi hakkında Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı"na çeşitli soruların olduğu bir dosya bıraktıklarını söyledi.

Avukat Mermer, “Henüz soruşturma başlamadı. O kişiler bir hazırlık yapmasın diye soruları söylemiyorum. Ama soruşturma sonunda bir takım bilgiler ve yeni deliller ortaya çıkabilecektir” dedi. Bir hafta önce dosyayı bıraktıklarını ifade eden Mermer, “Savcılığa başvurumuzu yaptık. Ölümden sonra kamuoyunda ismi geçen Tolga Karel ve komşularının savcılık tarafından ifadelerinin alınmasını bekliyoruz. O geceye tanık olanlara ilişkin çeşitli sorular hazırladık. 6-7 isim yazdık, savcılığa verdik” dedi. Mermer, Adli Tıp raporunun ise 1 - 1.5 ay sonra çıkacağını tahmin ettiklerini belirtti.

star