Aydın Tamirciler Odası önünde düzenlenen etkinliğe Vali Coş"un yanı sıra Aydın Belediye Meclis üyesi Altan Güney, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit, Aydın Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Selahattin Çetindoğan, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi ve çok sayıda 1. Sanayi Sitesi esnafı katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, “Aşure dinimizin güzelliğini, dayanışmasını yansıtan güzel bir faaliyettir. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve özellikle bugünkü etkinliği düzenleyen Aydın Tamirciler Odamıza aşure günü dolaysıyla esnafımızı bir araya getirdikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Bütün sanayi sitesi sakinlerini çeşitli esnaf ve sanatkarları bu vesile ile bir araya gelerek ve aynı kaptan ikram edilen aşureye kaşık sallaması elbette bizim birlik ve beraberliğimizin bir işaretidir” dedi.

“Böyle güzel ananelerimizi, alışkanlıklarımızı, törelerimizi devam ettirmemiz, gelecek kuşaklara ve gençlerimize de aşılamamız gereklidir” diyen Vali Coş, konuklarla kısa bir sohbetin ardından Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi ile birlikte etkinliğe katılanlara aşure ikramında bulundu./iha