Diego Lugano, Fenerbahçe ile yeniden anlaşabileceğini açıkladı.

gönderFutbol hayatını İspanya veya İtalya"da sürdürmek isteyen Uruguaylı yıldız, Brezilya basınına Fenerbahçe"de kalacağını söyledi, “Paraya ihtiyacım var. Ailemin geleceğini düşünmek zorundayım” dedi

Fenerbahçe"deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve her fırsatta futbol hayatını İtalya veya İspanya"da sürdürmek istediğini vurgulayan Lugano aniden çark etti.
Uruguaylı yıldız, Brezilya"da çıkan Fanaticesporte gazetesine verdiği röportajda, transferi konusunda çok düşündüğünü ve tercihini sarı-lacivertli kulüpten yana kullandığını açıkladı.
Lugano, “Paraya ihtiyacım var. Ailemin geleceğini düşünmek zorundayım. Bu yüzden Fenerbahçe"de kalmam hem benim, hem de ailemin yararına olacak” ifadelerini kullandı. Ekonomik açıdan yeterli düzeye gelmediğini kaydeden tecrübeli savunma oyuncusu, bir süre daha Avrupa"da kalacağını ve Brezilya"ya dönmeyi kesinlikle düşünmediğini kaydetti.
Fenerbahçe"nin kendisine cazip bir teklif getirdiğini ve bunu değerlendireceğini söyleyen Lugano, “Türkiye"yi seviyoruz. Ailem burada çok mutlu. Birçok kulüp beni istiyordu. O yüzden kulübümle şu ana kadar bir anlaşma yapmadım. Sanırım önümüzdeki günlerde durumum netlik kazanacak” dedi.

Grafite"ye Fener kancası
Fransız spor gazetesi L"Equipe Fenerbahçe"nin Wolsburg"da forma giyen Grafite ile ilgilendiğini yazdı. Haberde, 2007 sezonunda Wolfsburg"a gelen Brezilyalı oyuncunun sarı-lacivertli kulübün haricinde Monaco"nun da yakın takibinde olduğu belirtildi. Bundesliga"da şu anda lider durumda bulunan Wolfsburg"da harika bir sezon geçiren Grafite, 26 maçta 24 gol kaydederek takımının başarısında çok büyük bir paya sahip oldu.

Milliyet