Podolski’yi satan sarı-kırmızılılar’da Chedjou, Linnes, Cavanda, Koray, Carole, Nigel De Jong, Sabri, Hakan ve Josue kesin olarak yolcu. Sneijder ve Sinan’la da yollar ayrılabilir.
 
Bu sezon hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray yeni sezonda sil baştan yapmaya hazırlanıyor... Saha sonuçlarına bakmaksızın Igor Tudor'la yola devam edecek olan Sarı-Kırmızılılar kadroda büyük bir revizyona gidecek. Lukas Podolski'yi Vissel Kobe'ye 2.7 milyon Euro karşılığında satan Galatasaray yönetiminin performansı hayal kırıklığı yaratan Martin Linnes, Pedro Cavanda, Koray Günter, Nigel de Jong, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayırması bekleniyor. Sözleşmesi sona erecek olan Aurelien Chedjou ve Josue de takımdan kesin olarak ayrılacak. Fransa ve İngiltere'den talipleri olan Lionel Carole'un de iyi bir fiyata satılması planlanıyor.
 
BU KADAR İSMİN YERİ NASIL DOLACAK?
 
Bu 10 ismin dışında, Igor Tudor'la sorunlar yaşayan ve yeni sisteme adapte olamayan Wesley Sneijder de topun ağzında. Özel hayatındaki düzensizlikler nedeniyle tepki çeken Sinan Gümüş'le de yolların ayrılması gündemde... Galatasaray'ın kadroda böylesine büyük bir revizyon yapması, transferde de çok hareketli saatler yaşaması anlamına geliyor. Fakat UEFA'nın gözetiminde olan ve ekonomik kriz yaşayan Sarı-Kırmızılılar'ın gönderilecek oyuncuların yerini nasıl dolduracağı da büyük bir merakla bekleniyor.
 
TUDOR'LA ARASINDA KARA KEDİ VAR
 
İdman temposu ve yeni sistem nedeniyle teknik direktör Igor Tudor'la sorunlar yaşayan Wesley Sneijder sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala Galatasaray ile yollarını ayırabilir. Sözleşmesinde 7 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi olan Hollandalı yıldıza özellikle Çin ve Japon kulüplerinin büyük ilgisi var.