Acun Ilıcalı haftasonu yeni bir yarışma programı ile ekranlara geri döndü. Var Mısın Yok Musun? yarışmasının ardından Yetenek Sizsiniz ile ekrana gelen Ilıcalı yayınlanan ilk bölüm ile yine beğeni toplandı. Ancak yarışmanın jüri koltuğunda oturan Oylum Talu program sırasındaki soruları ile eleştirildi. Talu'nun ilerki bölümlerde programa devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bekir Hazar, bugünkü köşe yazısında bu konuya değindi.

İŞTE HAZAR'IN YAZISI:

Acun Ilıcalı'nın yeni programı “Yetenek Sizsiniz”e ait tanıtım fragmanı haftalardır dönüyordu Show tv'de. Tv dünyası merakla bekliyordu bu yarışmayı. “Acaba tutacak mı?” diye. İlk bölümü önceki akşam yayınlandı. Totalde ikinci AB grubunda birinci oldu Acun. İyi başladı yani.

65 yaşında sıradan bir vatandaşın söylediği “O ağacın altını şimdi hatırlıyor musun” dizeleri Kocaeli'deki üniversite öğrencilerini ayağa kaldırdı.

Üç kişilik jüride Acun'un yanında oturan kızımız Oylum Talu'ydu. Bir haber kanalından geliyor. Habertürk'te yaptığı programdan tanıyoruz onu.

Yeteneğini sergilemek için çıkan bir vatandaşımız “Şimdi kısa sürede resim çizeceğim. Ben ressamım” dedi…

Haber kanalından gelen kızımız Oylum Talu hemen atıldı; “Resim mi çizeceksiniz? Peki siz ressam mısınız” diye…

Eh yani… Adam söyledi ya. “Ressamım” diye…

Bir zamanlar bir reklam vardı. İki ihtiyar konuşuyordu…“Bankadan mı geliyorsunuz. Evet bankadan. Nee ben de sizi bankadan geliyorsunuz sanmıştım” diye…

Yarışmada üç kişilik jüri oy verme yerine beğenmedikleri yarışmacıya kırmızı çarpı koyuyor.

Jüri Oylum Talu'ya da benden kırmızı çarpı.../yeni şafak