G.SARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, 2-0 geri düşmelerine karşın 3-2 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrası Keita ve Elano"nun yıldızlaştığını ifade etti. Antalyaspor deplasmanında kalelerinde birbirine benzer iki gol gördüklerini söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, “2-0 geri düştük ve toparlanmak bizim için çok da kolay olmadı. Keita (1 gol-1 asist) ve Elano (1 gol) bence takımın en iyilerindendi. İkisi de çok iyi performans gösterdi bu maçta. Ama mücadeleyi takım ruhuyla kazandık. Mental olarak iyi hazırlandığımızı kanıtladık.

BİREYSEL olarak iyi futbol sergileyenlere kaptan Arda Turan ve Harry Kewell"ı da ekleyebiliriz. Ancak dediğim gibi genelde tüm takım iyi görüntü çizdi” şeklinde konuştu.

HOLLANDALI çalıştırıcı, Orhan Ak"ın attığı ilk golde takımının uyguladığı ofsayt taktiğini ise futbolcularının bir anda karar vererek uyguladığını belirterek, “O pozisyonda golü yedik ancak futbolcularım bunun haricinde maç boyunca doğru pozisyon aldılar” dedi.

PASİF OFSAYT DERSİ LAZIM

G.Saray, savunması dün 2 golde de ofsayt taktiği yaptı ama tam çuvalladı. İki golde de arkaya pasif adam kaçıran Şifo"nun öğrencileri, geriden ofsayt olmayan adamlar sokup golleri attı. 1. golde Orhan Ak, 2. golde Jedinak, G.Saray defansını gafil avladı./milliyet