Olay, 26 Şubat günü saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Kent merkezindeki Dört Yol Taksi durağına gelen 3 kişi, sırada olan 27 yaşındaki Fuat Seçilmiş'in otomobiline binerek, kendilerini 15 kilometre uzaklıktaki Koçkıran Köyü'ne götürmesini istedi. Köye doğru hareket eden Fuat Seçilmiş, Cennetabat Beldesi Mevkii'ne geldiğinde müşterilerden biri, "Sağda durur musun çok sıkıştım, çişimi yapacağım" dedi. Fuat Seçilmiş otomobilini park ettiği sırada arkada oturan iki kişi yumruklarla vurduğu Fuat Seçilmiş'i taksiden indirdi. Saldırganlar, ellerini arkadan bağlayıp dövdükleri Seçilmiş'in cebindeki 1100 TL parasını, cep telefonunu ve otomobilini alarak kaçtı.

Bir süre yolda yarı baygın bir halde yatan Fuat Seçilmiş, güçlükle ayağı kalkarak beldeye doğru yürümeye çalıştı. Bu sırada tesadüfen yoldan geçen Yılmaz Kızıl tarafından otomobiline alınan Seçilmiş, jandarmaya giderek olayı anlattı. Yapılan araştırmalarda gasp edilen 76 T 0005 plakalı otomobil Bayatdoğanşalı Köyü yakınlarında terk edilmiş bir halde bulan Jandarma alınan parmak izlerinden yola çıkarak saldıranların yakalanmasını için çalışmalarını sürdürüyor.

Olanlara inanamadığını anlatan bekar olan Fuat Seçilmiş, "Allah belalarını versin. Iğdır'da bu tür olaylar hiç olmazdı. Müşterilerimizi gönül rahatlığı içinde her yere götürebiliyorduk. Arka koltukta oturanlar aniden vurmaya başlayınca enseme gelen bir darbe ile kendimden geçtim. Belki de öldüğünü sanıp bıraktılar. Yüzlerini çok iyi hatırlıyorum. Eşgallerini jandarmaya ve polise verdim. Umarım kısa sürede yakalanırlar" dedi.