SEZONU 3. sırada bitiren G.Saray"da sular durulmuyor. Transfere harcanan milyon Euro"lara rağmen beklenen başarının gelmemesi üzerine radikal kararların alınacağını söyleyen başkan Adnan Polat, önümüzdeki sezon için "beyaz bir sayfa" açmayı planlıyor. Mevcut kadrodaki birçok yıldızla yolların ayrılacağını söyleyen başkan, teknik direktör Frank Rijkaard"ın ise göreve devam edeceğini belirtti.

YENİ sezon çalışmalarını Hollandalı ile birlikte yürüttüklerinin altını çizen Polat, G.Birliği karşılaşmasının ardından Lig TV"ye şu ifadeleri kullandı: “Biz futbolcu ticareti yapmıyoruz. Kimsenin ayağına zincir vuramayız. G.Saray"dan ayrılmak isteyen olursa da kulüplerin şartlarının uyması kaydıyla her futbolcu gidebilir. G.Saray"a gelen, oynayan-oynamayan sakat futbolcuların birçoğu bu işe inanmadığını gördüm. Zaten bu isimlerin birçoğu önümüzdeki sezon bizimle birlikte olmayacak. Mehmet Topal, Valencia için ısrarla izin istedi ve gitti.

ARDA Turan Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri. Ağır bir sezon geçirdi, kaptanlık yükü de vardı. Onun yeni sezonda Avrupa"ya transfer olacağı konuşuluyor ancak bana henüz böyle bir teklifle gelmedi.
1 aydır G.Saray"a topyekün bir saldırı var. Binlerce yalan haber var. Çoğunu yalanlamaktan vazgeçtik. Frank Rijkaard ile yolumuza devam ediyoruz. Onlar da yeni sezonun çalışmasını yapıyorlar. Teknik direktör konusu gündemimizde yoktur.”

BURSASPOR"UN şampiyonluğuna de değinen Polat, sözlerini şöyle tamamladı: “G.Saray"ın menfaatleri açısından baktığımızda, Bursaspor"un şampiyon olması bizim işimize geldi. Futbol bu sene bize gösterdiği acımasızlığı, F.Bahçe"ye de gösterdi. Son maçta son dakikada şampiyonluğu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorlardır. Bursaspor"u tebrik etmek lazım. Başta İbrahim başkanı tebrik ediyorum. Ertuğurul hocayı, futbolcuları tebrik ediyorum. Çünkü bana göre, analarının ak sütü gibi bir şampiyonluk elde ettiler.”

"17 Mayıs" zaferi kutlandı

G.SARAY camiası, dün UEFA Kupası kutlamaları için biraraya geldi. 17 Mayıs 2000 tarihinde kazanılan kupanın 10. yıl dönümünde ünlü İtalyan restoranı Papermoon"da kutlama yapan sarı-kırmızılı eski futbolculara o dönemin başkanı Faruk Süren ve teknik direktörü Fatih Terim de eşlik etti. Düzenlenen organizasyonda yemek, yiyip hasret gideren camianın önde gelenleri, uzun uzun sohbet ederken G.Saray"ın son durumunu da masaya yatırdılar.

TİŞÖRTLER SATIŞTA

ÖTE yandan sarı-kırmızılı kulüp 17 Mayıs için hazırlanan özel tişörtleri de dün satışa sundu. “Bir daha iyisini yapana kadar en isi bu” sloganıyla hazırlanan tişörtlere sarı-kırmızılı taraftarların büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.

Aslan, Temmuz"un 5"ine kadar İZİNLİ

SÜPER Lig"de sezonu topladığı 64 puanla Beşiktaş"ın önünde 3. sırada tamamlayan G.Saray, 2010-11 sezonu için 5 Temmuz"da topbaşı yapacak. UEFA Avrupa Ligi"ne 3. ön eleme turunda katılacak olan sarı-kırmızılar, böylelikle geçen seneye göre 15 gün fazladan tatil yapacaklar.
TEKNİK direktör Frank Rijkaard"la yola devam etme kararı alan G.Saray"ın hazırlık kampı ve hazırlık maçlarının programı ise netlik kazanmazken, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yapılması bekleniyor.

Vatan