Didim Belediyespor bu sonuçlarla ilk yarıyı 7. sırada tamamladı.

Bu yıl ilk kez çıktığı 3. ligin ilk maçlarında kötü bir performans sergileyen Didim Belediyespor ilk maçında Ankara ekibi Gazi Gençlikspor"a 3-0 setlerle mağlup oldu. İkinci maçta İzmir Ekonomi Üniversitesine de 3-0"lık setlerle boyun eğen Mavi-Beyazlılar, ligin 3. haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor"a da 3-0, ligin 4. haftasında ise Işıkkentte de 3-0"lık setlerle yenilerek ilk 4 haftada galibiyetle tanışamadı.
İlk yarının 5. haftasında yerel derbide evinde Kuşadası Gençlikspor"u ağırlayan Didim Belediyespor Bayan Voleybol takımı ilk galibiyetini Kuşadasını 3-2 lik setlerle yenerek elde etti.

İlk yarının 6.haftasında Gelişim Kolejini 3-1, Şimşekspor"a da 3-0"lık setlerle mağlup olan Didim Belediyespor, ligin 8. haftasında yine yerel derbide Aydın Belediyespor"u 3-1 lik setlerle yenerek ikinci galibiyetini aldı. Ardından çıkışa geçen Didim Belediyespor ligin 9 haftasında Antalya Büyükşehir Belediyespor"u 3-1, 10. haftasında Anadolu Üniversitesini 3-1 ve ligin son maçında Özateşspor"u da 3-1 lik setlerle geçerek son 4 haftayı galibiyetle kapadı.

“LİDER EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ..

12 takımın mücadele ettiği Aroma Bayanlar Voleybol 3.ligi A Grubunda 11 maçın 11"ini de kazanan 32 puanlı İzmir Ekibi Ekonomi Üniversitesi ilk yarıyı lider kapatırken, ligin son sırasında yine bir İzmir ekibi Özateşspor 1 puanla son sırada yer aldı. Bu yıl Aydın"dan 3 takımın yer aldığı grupta Didim Belediyespor 14 puanla 7. sırada yer alırken, Kuşadası Gençlikspor 11 puanla 9. sırada, Aydın Belediyespor ise 10 puanla 10. sırada yer aldı./iha