Ligin 12. haftasında sahasında Diyarbakır Kayapınar Bld.spor maçı sırasında çıkan saha olayları nedeniyle 1 maç saha kapatma cezası alan Siyah-Beyazlı ekip evindeki ilk maçı olan Bayrampaşaspor maçını cezası nedeniyle 5 Aralık 2010 Pazar günü Torbalı 7 Eylül Stadı'nda yapılacağı öğrenildi.
Bazı futbolcuların son şanslarını kullandıklarına değinen Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler; “Takımımız şuanda şampiyon olacak bir takım gibi oynamıyor. Bir kazanıp, bir kaybetmekle hedefe ulaşmamız zor. Şansımızdan Lider ile aramızda sadece 5 puan fark var. Artık seri galibiyet almamız gerekiyor. Bazı futbolculardan beklediğimiz performansı göremiyoruz. Takımımız adeta Bal yapmayan Arı. Hücum yollarında sıkıntılarımız var. Pozisyona giriyoruz ama sonuç yok, bu da bir anlam ifade etmiyor. Son şanslarını değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Eğer Nazilli Belediyespor"un şampiyonluğuna etkisi olmayacaksa göndeririz. Bizim hedefimiz 2.Lig bunun için gerekirse devre arasında ne takviye gerekiyorsa yaparız. Hedeflerimize ulaşmak için beklenti içinde olduğumuz futbolcular ya kendilerine çeki düzen verirler ya da giderler” dedi.
Sahamızda veya deplasmanda fark etmez diyen Yüzügüler, hedeflerinin tüm maçları kazanmak olduğunu dile getirerek, futbolcuların sahada görevlerini yerine getirmeleri gerektiğini belirtti.