“Senin yüzünden her maça 1-0 geride giriyoruz. Yeter artık. Böyle basit goller yenir mi?” tepkisiyle karşı karşıya kalan Hakan"ı taraftarlar da 3. golden sonra ıslıkladı.

BEŞİKTAŞ"TA sezona müthiş başladıktan sonra 17 Ağustos"ta idmanda sakatlık yaşayan ve ligde F.Bahçe maçına kadar forma giyemeyen Hakan Arıkan"ın dönüşü hiç de muhteşem olmadı. 1 aylık aranın ardından formasına kavuştuğu derbide gole engel olamayan yıldız kaleci sonrasında görev aldığı her maçta da gol yiyerek ilginç bir istatistiğe imza attı. 2-1 kazanılan Antalya, 1-0 kaybedilen Trabzon ve 3-2"lik Manisa hüsranlarında da kalesini kapatamayan Hakan Arıkan ligde çıktığı 5 maçta 6 gol yiyerek maç başına 1.2"lik bir oran yakaladı.

BEŞİKTAŞ Hakan"la CSKA"yı 1-0"la geçerken, 2-1 kazanılan Rapid ve dünkü Porto maçında da kalesinde 3 gol gördü. Hakan, UEFA Avrupa Ligi"nde gruplarda da 3 maçta 4 gollük bir performans ortaya koyarken maç başına 1.3 gol yeme oranıyla ligdeki grafiğinin biraz üstüne çıktı.

ÖZELLİKLE F.Bahçe ve Antalya maçlarında hatalı goller yiyen, Manisa"da saç baş yolduran dün de yaptığı yanlış çıkışla 26. dakikada takımının 1-0 geriye düşmesine neden olan Hakan"ın gol yeme konusundaki istikrarı hem takım arkadaşlarının hem de taraftarların sabrını taşırdı.

İYİ ŞANS BULDU"


DEVREYE 1-0 geride giren Beşiktaş"ta Hakan soyunma odasında arkadaşlarının hışmından kurtulamadı. Birkaç futbolcu “Senin yüzünden her maça 1-0 geride başlıyoruz. Yeter artık. Böyle basit hatalar yapılır mı?” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

SCHUSTER 2. yarıya da Hakan"la çıkarken, yenen 3. golden sonra tribünler de ıslıklarla tecrübeli eldivene tepki gösterdiler.

BU arada teknik direktör Schuster de karşılaşma sonrasında Hakan"la ilgili bir soruya “Yeterince şans bulduğunu düşünüyorum, bu konuda nasıl bir iyileşme yapabileceğimizi düşüneceğiz” yanıtını vererek kalede revizyon olabileceğinin sinyalini verdi.

BEŞİKTAŞ'TAN YALANLAMA

Beşiktaş Kulübü, Portekiz temsilcisi Porto ile dün akşam yapılan UEFA Avrupa Ligi maçının devre arasında siyah-beyazlı bazı futbolcuların kaleci Hakan Arıkan'a yediği gol nedeniyle tepki gösterdiği şeklinde basına yansıyan haberin doğru olmadığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, bugünkü bir gazetede yer alan haberin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

''Birçok maçta gösterdiği üstün performans ile kalemizi başarıyla koruyan Hakan Arıkan, çok değerli bir oyuncumuzdur. Bazı futbolcularımızın Porto maçının devre arasında Hakan Arıkan'a tepki gösterdiği iddiasıyla yayınlanan haberin gerçekle alakası yoktur. Camiamızın ve taraftarlarımızın takımımızdaki arkadaşlığı bozmaya yönelik bu tür maksatlı haberleri dikkate almamalarını önemle rica ederiz.''