Deniz Seki'nin uyuşturucu tedavisi görmesi gerektiğini belirten avukatları, ünlü şarkıcının tutuksuz yargılanması için dilekçe verdi.

Uyuşturucu kullanmak ve başkalarına temin etmek suçundan Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde bulunan Deniz Seki'nin avukatları, şarkıcının tutuksuz yargılanması için dilekçe vermeye devam ediyor. Avukat sayısını ikiye çıkaran ve Meclis İnsan Hakları Komisyonu'na mektup yazarak savunmasını yapan şarkıcı Seki, tutukevinden dışarı çıkabilmek için bütün yasal yollara başvuruyor. Sanatçının ikinci avukatı Filiz Kayalar, son olarak verdiği dilekçede müvekkilinin uyuşturucu tedavisi görmesi gerektiğini ve tutuklu halinin devamının sağlığı açısından büyük risk oluşturduğunu belirtti. Seki'nin bağımlılığının devam ettiğini ve acilen tedavi altına alınması gerektiğini hazırladığı dilekçede anlatan avukat Kayalar, şarkıcının tutuklu bulunduğu yerde söz konusu tedavi şartlarının sağlanamayacağını kaydetti.

'ACİL ÇIKARILMASI LAZIM'

Deniz Seki'nin avukatları bu hafta verecekleri yeni dilekçede hem Seki'nin bireysel yargılanmasını talep edecek, hem de bağımlılık hali devam eden şarkıcının acil tedavi atlında alınması gerektiğini gündeme getirecekler.
(SABAH)