AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-TAD Aydın Koleji’nde gerçekleştirilen kokteyle Vali yardımcısı Celal Ulusoy, TAD’ın bazı  Yönetim Kurulu üyeleri, TAD Aydın Koleji kurucusu ve  müdürü Hüseyin Aksu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

Kokteylde konuşma yapan Vali Yardımcısı Celal Ulusoy “ Ülkemiz her alanda olduğu gibi eğitimde de önemli aşamalar kaydediyor. Her kurum bir ihtiyacı karşılar. Önemli olan öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi, bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilmesidir” derken, Hüseyin Aksu “Eğitime yepyeni kavramlar getiren TAD Aydın Koleji’nin açılması tarihi bir anlam taşıyor.  TAD sistemine giren öğrenciler hayata güçlü, kişilikli bireyler olarak girecekeler. TAD Aydın Koleji sadece kendisiyle yarışacak” şeklinde konuştu.

Aksu’nun ardından konuşmasını yapan TAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seçkin Arıkan “TAD olarak eğitime katkı sağlamak için yeni projelerimiz vardı. Yolumuz Hüseyin Bey’le kesişti. Doğru seçim yaptığımızı gördük. Hadefimiz eğitimde yeni standartlar koymak” dedi.

TAD Genel Sekreteri Leary Bridges ise “Burada bulunanları çoğu Türkiye’de doğup büyüdü. Ben ise Türkiye’de doğmadım; kendi tercihimle Türkiye’deyim. Türkiye  tarihi ve kültürüyle en güzel ülkelerden biri. Eğitimde gelişmeye açık bir kurumda hizmet verdiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Dünyayı daha iyiye götürmek adına çalışmalarımız sürüyor. TAD Aydın Koleji’nin tüm öğretmen, öğrenci ve kurucularına teşekkür ediyor ve kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından TAD Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Seçkin Arıkan, Hüseyin Aksu’ya çini hediye etti. 

tad-koleji-kokteyl-(26).jpg

tad-koleji-kokteyl-(13).jpg

tad-koleji-kokteyl-(8).jpg