Muğla'nın Marmaris ilçesinde yeni yılı kutlamak isteyen İngiliz turistler tacize uğradı. İngiliz turistleri tacizden belediye başkan yardımcısı kurtardı.

Tatil cenneti Marmaris'teki olay, ilçe belediyesinin Atatürk Meydanı'nda düzenlediği yılbaşı kutlamaları sırasında meydana geldi. Yeni yılı karşılamak için alana gelen binlerce kişi Atatürk Meydanı'nı doldururdu. Yeni yılı Marmaris'te kutlamak için ise yüzlerce turist Marmaris'i tercih etti.

Yeni yıl etkinliklerin başlamasıyla birlikte 1'i erkek 4'ü kadın 5 turist, etraftakilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bayan turistler, 3-4 erkek tarafından taciz edilmeye başlandı. Sözlü ve fiziksel tacize uğradığı için gözyaşlarını tutamayan İngiliz kadın, derdini anlatmaya çalışırken, devreye, durumu farkına varan Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı girdi. Gökovalı, gözü yaşlı kadının daha fazla tacize uğramasını engelledi.

İngiliz kadınlar, olay yerinden uzaklaşırken, tacizciler, hiçbir şey olmamış gibi, çalan müziğin eşliğinde dans etmeye devam etti.