ERZURUM şehirlerarası otobüs terminalinde taciz olayına müdahale edilmesine kızan simsarlar komiser yardımcısı Rahmi Dişli'nin başına sandalye ile vurdu. Kanlar içinde kalan polisin imdadına takviye ekipler yetişti. Taciz ve polise mukavemette bulunan 3 kişi yakalandı.

Olay bugün saat 15.30 sıralarında otogarda meydana geldi. İhbar üzerine otogara giden Gürcükapı Polis Merkez Amirliği'nde görevli komiser yardımcısı Rahmi Dişli ile birlikte 3 polis memuru, iddiaya göre kadın yolcuya tacizde bulunan simsarları gözaltına almak istedi.

Toplanan simsarlar arkadaşlarını polise teslim etmek istemedi. Bu nedenle çıkan arbedede taciz ile suçlanan simsarlardan biri Komiser Yardımcısı Rahmi Dişli'ye sandalye ile saldırdı. Başından yaralanan komiser yardımcısı Dişli telsiz anonsuyla yardım talebinde bulundu. Ekiplerin gelmesi ve otogarda geniş önlem alması ardından simsarlardan 3'ü gözaltına alındı. Kanlar içinde kalan yaralı polis mesai arkadaşları tarafından Palandöken Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor. / DHA