Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi'ndeki bir inşaatta vinç operatörü olarak çalışan 24 yaşındaki A.F., uzun süre önce gözüne kestirdiği evli bir kadını takip etmeye başladı. İşten çıkıp evinin yolunu tutan kadının peşine takılan şüpheli, etrafta kimseyi görmeyince saldırıya geçti.

Zorla yere yatırdığı 27 yaşındaki S.U.'yu tecavüzden imdat çığlıkları kurtardı. Polis, mağdurenin bağırması üzerine paniğe kapılıp kaçan zanlının yakalanması için alarma geçti. Yaşadıklarının şokunu üzerinden atamayan genç kadın, polise şüphelinin eşkalini verirken tek bariz özellik olarak sürdüğü yoğun losyon kokusundan bahsetti.

Olay yerinde geniş çaplı inceleme yapan ekipler, tacizciyi yakalayabilmek için çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Her gün çeşitli alışverişler yapan zanlının mağdurenin evinin yakınındaki bir inşaatta çalıştığı belirlendi. Birçok işçinin çalıştığı inşaatı basan ahlak polisleri, tacizciyi sürdüğü losyonun kokusundan tespit etti. Mağdure tarafından da teşhis edilen A.F., "cinsel saldırı" suçundan adliyeye sevk edildi.