Trabzon'da bir meyhanede alkol aldıktan sonra sokağa çıkan ve ardından yoldan geçen araçlara saldırmaya başlayan Osman B. çevik kuvvet polislerinin uyarılarının ardından evinin yolunu tuttu.

Yoldan geçmekte olan vatandaşları ve dolmuş bekleyen bir bayanı da rahatsız etmeye başladı. Alkolünde etkisiyle yoldan geçen araçlara da tekme ve yumruk sallayarak ilerleyen şahıs son olarak ise Trabzon Merkez Postanesi'nin önündeki dolmuş duraklarına geldiğinde ise iyice kontrolden çıktı.

Yoldan geçmekte olan bir otomobili daha durdurarak uzun süre sürücüsüyle tartışan Osman B. daha sonra yaya kaldırımından geçmekte olan N. K. isimli üniversite öğrencisi bir bayana da elle tacizde bulundu. N. K. isimli kız öğrencinin çığlık atarak tepki vermesinin ardından olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından darp edilmeye başlayan Osman B'yi yine araya giren diğer vatandaşlar kurtardı. N. K. isimli kız öğrenci ile birlikte çevredeki vatandaşların 155 polis imdat hattını aramasının ardından olay yerine gelen polisler şahsı gözaltına alırken, mahkeme çıkartılan şahıs cinsel taciz ve çevreye zarar vermek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Osman B.'nin yaklaşık 2 yıl önce evlendiği ve bir çocuk babası olduğu öğrenilirken ailevi sorunları olduğu iddia edildi.