Olay, dün akşam Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı'nda meydana geldi. H.S., bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı adı açıklanmayan 16 yaşındaki bir kızla internet üzerinde arkadaşlık kurdu. Arkadaşlığını ilerletmek isteyen H.S. genç kız ile buluşmak istedi. Genç kız yüz yüze görüşme isteğini geri çevirince, öfkelenen H.S., bu defa da tehdit etmeye başladı.
Tehdit üzerine genç kız durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine genç kızın ağabeyi, kardeşine H.S.'ye randevu vermesini istedi. Yanına kız kardeşi ve arkadaşlarını da alan öfkeli ağabey, İnönü Parkı'nda H.S.'yi beklemeye başladı. Buluşma yerine gelen H.S., genç kızın yanında ağabeyi ile arkadaşlarının da beklediğini görünce, kaçmaya başladı. Öfkeli ağabey ile arkadaşları, kovaladıkları H.S.'u Ziyapaşa Bulvarı'nda yakaladı. 4 genç, H.S.'yi sokak ortasında tekme tokat dövmeye başladı.
Vatandaşların kavgayı ayırmaya çalışması üzerine saldırganlar, "Bacımıza tacizde bulundu. Siz karışmayın" diye bağırarak yere düşen gencin kafasına ve vücudunun değişik yerlerine tekmeyle vurmaya devam etti. Ağzı yüzü kan içinde kalan H.S., vatandaşların yardımıyla bir işyerine götürülerek kurtarıldı, gençler de kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürülen H.S., burada tedavi edildi. Kendisini dövenlerden şikayetçi olmadığını belirten H.S., "Saldıranları tanımıyorum, bir yanlış anlaşılma sonucu oldu. Kimseden şikayetçi değilim" dedi.