TRT için hazırlanan "Zoraki Başkan" adlı dizinin güzel oyuncusu Selen Görgüzel, yapımcı Nihat Özcan ile oyuncu Ferdi Akarnur'un kendisine "cinsel taciz"'de bulundukları ve "hakaret" ettikleri gerekçesiyle, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Görgüzel, avukatı Ahmet Sezai Ersoy aracılığı ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına önceki gün verdiği şikayet dilekçesinde yaşadığı taciz olaylarını ayrıntılarıyla anlattı.

Görgüzel, beyanında "Nihat Özcan, 'yavruya bak bu insana kalp krizi geçirtir, gömleğini aç gögüslerini göreceğim, TRT dizisi olmasa daha sana neler yaparım ama dua et TRT'ye çekiyoruz' diyerek, sözlü tacizde bulundu. Bununla yetinmeyen Özcan, gece konuşmak için odasına çağırıp zorla öpmek istedi. Odadan çıkmak istedim, bu defa saçlarımdan tutarak yatağa çekmeye çalıştı, elinden zor kurtuldum." dedi.

Oyuncu Ferdi Akarnur'un da kendisini taciz ettiğini beyan eden Görgüzel şu iddialarda bulundu:

Kendisi yaş olarak benden büyük olduğu için "ağabey" diye hitap ettim. "Bana ağabey demekle bu işten kurtulamazsın, bu iş eninde sonunda olacak, ağabey demeye kalkışırsan ensest yaşarız" yanıtını verdi. Beni zorla öpmeye çalıştı karşılık vermeyip azarladı.

Selen Görgüzel, şarkıcı Emel Müftüoğlu'nun da kendisine "hafif kadın" ve "alkolik" yakıştırması yaptığı için cezalandırılmasını istedi.

Hürriyet