5 yıl önce İstanbul'da faaliyet göstermeye başlayan 'sportif tarzda' giyinmeyi seven iş kadınlarının gözde markası TABUU, Türkiye'de 15. mağazasını Aydın'da açtı.
Açılış törenine Aydın Valisi Mustafa Malay, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelasını ise, Vali Malay ile mağaza sahibi Şehnaz Bağcı"nın ailesi birlikte kesti.
Mağazacılık sektöründe 5 yılı geride bırakan Best Butik Şehnaz Bağcı tarafından açılan TABUU'nun koleksiyonunun yüzde 60'ı çalışan kadına yönelik.
60 metrekarelik mağazada giyinmeyi seven, gece kıyafetlerinde istediği tarzı bulamayan bayanların büyük oranda ihtiyaçlarını karşılayacak bir konsepte sahip olan TABUU, 5 yıllık bir marka olmasına rağmen hızla büyümeye devam ediyor.
Çalışan, harcama özgürlüğü bulunan bayanların günlük iş kıyafetlerini, hafta sonu elbiselerini bulabilecekleri maağaza haftanın 7 günü açık olacak.
İstanbul, Sarıyer, Göztepe, Mecidiyeköy, Avcılar'ın yanısıra Bursa, İzmir, Fethiye, Adana ve Yalova gibi illerde mağazası bulunan Tabuu'da müşteri memnuniyeti her şeyden önce geliyor.
Kendi tarzıyla üretimini gerçekleştiren Mat Tekstil-Tabuu'nun 15. mağazasının açılışına Mat Tekstil ortaklarından Mehmet Doğan, Mağaza Koordinatörü Fahrettin Demir, Pazarlama Müdürü Yüksel Türk de katılanlar arasındaydı.