iPad 3 çıktıktan sonra tablet piyasası bir hayli canlandı. Apple bu ürünüyle oldukça iyi durumda olsa da Android cihazlarda yadsınacak gibi değil. Her sürümde kendini daha da geliştiren Anroid yeni sürümü Android Ice Cream Sandwich'i piyasaya sürdü. Peki bu sürüm ve daha önceki sürümle birlikte tabletinizden nasıl faydalanacaksınız? İşte bunun yolları:

Pilden tasarruf etme yolları?

Pil ömrü seviyesinde birden yaşanan hızlı düşüşlerle karşılaşıyorsanız Battery Booster isimli uygulamayla bu düşüşe neden olan kaynakları tespit edebilirsiniz. Pil ömrünü arttırmak için tabletinize göre çeşitli seçenekler sunan Battery Booster pilinizin seviyesi düştüğünde bu programları kapatacak kadar akıllı.

Bir diğer önerimiz AutuKiller Memory Optimizer ile her uygulamanın pil tüketimini dengeleyerek tabletinize hız ve enerji kazandıracaksınız.

Kolay yazı yazmanın yolları

Dokunmatik ekranlarda istediğiniz tuşa basabilme de bazen sorun yaşıyoruz. Bu sorundan kurtulmada Swype adlı uygulama size yardımcı olacaktır. Yazma hızını bir hayli arttıracak uygulama sayesinde tüm kelimeleri harfi harfine tuşlamak yerine tuşlar arasında parmağınızı kaydırarak kelimeleri oluşturulabiliyorsunuz. Ürünün tek dezavantajı Android 3.0 ve üzeri cihazlar için geçerli olması.

En iyi Wi-Fi ağını bulun

Tabletinizle ordan oraya koşturuyor değişik ağlara bağlanıyorsanız Wi-Fi Analyzer uygulaması sizin için paha biçilemez derecede önemli. Uygulama yakınlardaki Wi-Fi kaynağının sinyal gücünü bildirmenin yanı sıra kaç kişinin o ağa bağlı olduğunu da gösteriyor. Bunların dışında kendi ağınızın evinizdeki değişik noktalarda ne ölçüde çektiğini anlamak açısından da iyi bir seçenek sunuyor.