Aytepe"deki Mesire Alanı Tesisleri"nin işletmesinin kulübe devir işleminin gerçekleşmesinin ardından, kulüp yöneticileri sezon içerisindeki giderlerin yükünü azaltmak ve takıma destek olmak amacıyla Adnan Menderes Stadı"ndaki tabela reklamlarının satışı konusunda da çalışmalara başladı. Kulüpte yaşanan gelişmeleri duyan taraftarlar da internet sitelerinde “Aydınsporlu"nun parası Aydınspor"a” kampanyası başlattı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, Adnan Menderes Stadı"nda yerleştirilecek olan reklam tabelalarına özellikle Aydınlı firmalardan ve esnaflardan destek beklediklerini, reklam verecek olan firmaların sadece maçlara gelecek taraftarları göz önünde bulundurmaması gerektiğini kaydetti. Deniz; “Adnan Menderes Stadı sadece maçlarda ilgi görmüyor. Haftanın 7 günü Adnan Menderes Stadı"nda sabah ve akşam saatlerinde yürüyüş ve koşu yapan özellikle elit tabakadan Aydınlılar var. Reklam vermek için düşünen firmalar ile esnaflar bu unsuru da göz önünde bulundurmalı.” dedi. Deniz, reklam tabelalarının tanesinin 2 bin TL"den satışa çıkarıldığını ifade ederek; “Reklam vermeyi düşünen firmalar ve esnaflar yapılanma süreci içerisinde bulunan kulübümüze bir tuğla da kendilerinin koyacaklarını unutmasınlar Aydınlılar reklam vererek, sahadaki başarıya ortak olabilirler” şeklinde konuştu. Reklam verecek firmalar ve şahıslar adına, ödeme yapıldığı anda fatura kesileceğini de dile getiren Deniz; “ Aydınspor 1923 İktisadi İşletmesi, reklam vermek, bağış yapmak isteyen Aydınlıların hizmetinde. Reklam vermek ve bağış yapmak isteyen Aydınlılar, verdiğimiz paralar nereye gidiyor diye düşünmesin. Bu konuda yönetim olarak hassas ve şeffafız” dedi.
Öte yandan, bu gelişmeleri, Aydınspor 1923 taraftarları sevinçle karşılarken sanal ortamda Aydınsporlu"nun parası Aydınspor"a kampanyası başlattı.