Derbiden zaferle ayrılmanın hesaplarını yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hem taktiğini, hem de maç 11"ini son dakikaya bıraktı.
Sarı-kırmızılıların özellikle Avrupa maçlarını incelemeye alan Mustafa hocanın, özellikle kanatlara önem verdiği öğrenildi. Rakibin bu bölgeden gelmesini engellemek için ekstra önlemler alan Denizli, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, Holosko ve Tabata gibi oyunculardan daha fazla efor sarf etmelerini istediği bildirildi.
Tecrübeli hocanın, zorlu derbide, milli takımdan dönen Nihat"ı oynatıp oynatmama konusunda kararsız olduğu vurgulanırken, tek forvetle Cim-Bom"un karşısına çıkmayı planladığı bildirildi. Çift forvet oynatarak savunma gücünü azaltmak istemeyen Mustafa Denizli"nin, Nihat"ı mı yoksa Nobre"yi mi ilk on birde oynatacağı maç saati belli olacak.

Dün akşam döndü
Milli maçlar nedeniyle ülkesine giden Tello"nun, dün akşam saatlerinde kampa katıldığı bildirildi. Mustafa Denizli"nin, bu oyuncuyla özel olarak görüşeceği ve kendini iyi hissetmesi durumunda ilk on sekize alacağı belirtildi. Denizli"nin, bu oyuncunun kendisini iyi hissetmesi durumunda kadroya alıp, ikinci yarıda sahaya sürmesi bekleniyor.Milliyet