Bahçeşehir Üniversitesi Sanat Merkezi (BUART) Kültür Sanat Etkinlikleri Projesinin ilki “Ebru” çalışmaları ile Suya Nakış İşlenecek.

Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde yer alan kültür sanat etkinlikleri birimi BUART, Aralık ayında bir dizi sanat etkinliğine imza atıyor. BUART her hafta bir sanat etkinliği ile sanatseverlere farklı deneyimler yaşatacak. Katılımcıların her etkinlik sonrası hayata çok daha değişik yönlerden bakabilecekleri ve gelişecekleri interaktif çalışmalar, BUART’ın etkinlik takvimi arasında yer alıyor

BUART’ın çalışmaları arasında yer alan Suya Nakış Ebru Sanatı, Tutkunun Dansı Tango, Türk Müziğinin Cazla Buluşması, Heykelde İki Sanatçı İki Farklı Açı ile müzikten dansa, geleneksel sanattan heykel sanatına geniş bir yelpazede etkinlikler sanatseverlerle buluşacak.

8 Aralık 2011 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi’nde gerçekleşecek ilk etkinlikte, Galata Ebru Atölyesi kurucularından ebru sanatçıları Nesime Kantar ve Ezgi Turan eşliğinde yapılacak atölye çalışmasında, çeşitli teknikler ile suyun ruhu kağıtta hayat bulurken sizler de sanatın ruhunu ebruda bulacaksınız.

Yoğun katılım ve ilgi olması beklenen bu etkinlikle Bahçeşehir Üniversitesi birçok projede olduğu gibi bir ilke daha imza atarak öğrenci ve akademisyenlere eğitim ve kültür - sanatın birlikteliğini yaşatacak.