Helal Sertifikası almalarındaki amaçlarının sadece ihracat olmadığını söyleyen Firma Sahibi Sevilay Uysal Eroğlu, şöyle konuştu:
''Helal Sertifikası almak ve bu sertifika kriterlerinde üretim yapmak, (ürünlerin gönül rahatlığı ile tüketilebileceği) demektir. Çünkü üretimde helal sertifikası olmayan hiçbir ürün kullanılmıyor. Doğallık, hijyen ve kalite açısından sürekli denetleme yapılıyor. Birçok ürünün rekabet kisvesiyle olması gerekenden çok uzak yöntemlerle üretildiği günümüzde bu tür belgeler ve denetim mekanizmaları büyük önem taşıyor. Bilinçli tüketici artık bu tür sertifikalara önem veriyor. Biz de zaten helal kriterlerinde ürettiğimiz ürünlerimize ve işletmemize sertifika alarak tüketicimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz'' dedi.
Son yıllarda birçok Müslüman ülkeden ürünlerine talep geldiğini anlatan Sevilay Uysal Eroğlu, ''Fuarlarda tanıştığımız iş adamları, mamullerimizi çok beğeniyor ve ürün talep ediyorlar. Fakat bu ülkelere ihracat yapmak için helal sertifikası olması gerekiyor. Bu sertifikayla ihracatın da kapılarına aralamış olduk'' dedi. 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg