Susurluk davası sanığı Bucak aşireti lideri Sedat Bucak'ın yeğeni Fatma Zehra Bucak, yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin'in oğlu Serkan Şahin ile evlendi.

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in oğlu Serkan Şahin ile Bucak aşireti lideri Sedat Bucak'ın yeğeni Fatma Zehra Bucak önceki gün İstanbul Swissotel'de dünya evine girdi. 1996'da Susurluk'ta meydana gelen trafik kazasıyla başlayan ünlü Susurluk Davası'nın sanığı iki ismin düğünü, eski bürokratlar, eski siyasi isimler ile birçok sanatçıyı buluşturdu. Üç yıl önce ABD'de tanışan çift yaklaşık 500 bin euro harcanan düğünde birbirlerine "Evet" dedi. Düğüne katılan davetlilerin silahlarını otelinin girişinde bulunan çekmeceye bırakmaları dikkat çekti. Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan ve Sibel Can'ın sahne aldığı düğüne yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.

DOLAR YAĞDI

Yıldızhan ile Can sahneye çıktıkları andan itibaren dolar yağmuruna tutuldu. Dolarları gören Sibel Can, "Hayatım boyunca böyle düğüne katılmadım. Paranın saçılmasından çok mutlu oldum. Keşke bütün düğünler böyle olsa" dedi. İzzet Yıldızhan ise "Burada çok elit topluluk vardı. Kamuoyunda farklı yazılar yazılabilir ama burada elit topluluk vardı" dedi. Dolar yağmuruna tutulduğunu söyleyen şarkıcı "Bu adettir. Şahin ve Bucak ailesinin düğününde olması çok doğal. Başka düğünlerde de böyle şeylerde karşılaşabiliyoruz" diye konuştu.

ÇOLAK, İKİ TARAFTAN...

Davetliler arasında yer alan diğer bir isimde eski futbolcu Tanju Çolak'tı. Avukatı ile birlikte geceye katılan Tanju Çolak, "Davetiye bana Fatih Bucak'tan geldi. Geçtiğimiz günlerde Sedat Şahin'i yolda görüp sohbet ettik. Bana 'Kız tarafı mı erkek tarafı mı' diye sordu. Ben de cevap veremedim. O yüzden iki tarafı da temsil ediyorum" dedi. Eski futbolcu, son günlerde gündemi oldukça meşgul eden Türk futbolundaki şike operasyonu ile ilgili soruları, "Şimdiki operasyon üçüncü dalga. Daha neler olacak dikkat edin" diye yanıtladı.

'KAMERALARI KAPATIN!'

Düğüne gelen davetliler arasında esprili ve neşeli halleriyle göze çarpan Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinin yanı sıra Sibel Turnagöl, Semih Erden, Şafak Sezer, Oktay Kaynarca, Faruk Tuncel, Abdullah Avcı, Soner Sarıkabadayı, Ersen Martin, Hakan Altun ve Nur Yerlitaş gibi isimler de vardı. Düğün bitimine bir saat kalan gelen modacı Nur Yerlitaş, "Davetliyiz geldik. Gelinle, damadı tebrik edeceğim" dedi. Yerlitaş, daha sonra, "Bende panik atak var. Kameraları kapatın" diye uyarıda bulundu. Hayli kilo verdiği gözlerden kaçmayan Sibel Turnagöl ise gelin tarafı olduğunu söyleyerek "Çok sevdiğim aile dostlarım var. Onun için düğüne geldim" dedi. Gelin ile damadın düğünün ardından balayı için ABD'nin Miami şehrine gidecekleri belirtildi.