Şenol Güneş, transferi gerçekleşmediği için yönetimi suçlayan Fatih Tekke'ye değindi ve "Susmasıyla Trabzon'a katkı yapacak kişilere ihtiyacımız var" dedi
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Rus kulübü Zenit'in formasını giyen ve bordo-mavililere transferi yılan hikayesine dönen Fatih Tekke konusunda basının karşısına geçti. Güneş, eski kaptanlarının önceki gün Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman'ı hedef alan açıklamaları için, "Fatih'i sevmeye devam. Yanlış da konuşsa, doğru da konuşsa o benim evladımdır. Çocuklar hata yapabilir, hoşgörülü davranırız ama gerekli dersleri çıkarmalıdır" dedi. Fatih Tekke'yi taraftar istediği çin değil takıma liderlik yapması için almak istediklerini belirten bordo-mavili hoca, "Fatih'i taraftar sussun diye almıyoruz. Lider, golcü, kaptan, aklıyla, duruşuyla takımı daha iyiye taşıyacak bir oyuncu. Ama bugünkü görüntüde Fatih kulübümüze zarar verecek bir oyuncuysa, almayız. Değerlerimizi vuruşturarak Trabzonspor'u küçültmeyeceğiz. Bu kulübe duruşuyla, konuşmasıyla, susmasıyla katkı yapacak kişilere ihtiyacımız var" yorumuyla ince bir mesaj gönderdi.

'GÖKHAN FAYDALI OLAMAZDI'
Güneş, Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Ünal hakkında ise, "Gitmesine üzüldüm ama moralsiz Gökhan'ın bize faydası olmazdı" dedi. Dün 6 günlük Antalya kampını tamamlayan bordo-mavililer, bugün Trabzon'a dönecekler.