Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "Survivor'ı bile borsada satacağım. Survivor'ı yatırımcıya açmak,  borsada satmak için Acun Bey (Acun Ilıcalı) ile görüşeceğim, randevu istedik."  dedi.

Karadağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Borsa İstanbul'da hayata  geçirmeyi planladıkları ürünler ve endekste hafta içi yaşanan tarihi zirve  hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Daha önce popüler diziler ve köprüler dahil, getirisini yatırımcıyla  paylaşabilecekleri modeller üzerinde çalıştıklarını söyleyen Karadağ, Diriliş  Ertuğrul'dan sonra şimdi de Survivor için Acun Ilıcalı ile görüşeceklerini  açıkladı.

"Ben Survivor'ı bile borsada satacağım, Survivor'ı yatırımcıya açmak,  borsada satmak için Acun Bey ile görüşeceğim, randevu istedik." diyen Karadağ,  İstanbul'un finans merkezi yapılması kapsamında Boğaziçi Üniversitesi iş  birliğiyle hayata geçirmeyi planladıkları Finans Teknopark projesinde gelinen son  noktaya ilişkin ise şu açıklamayı yaptı:

"Projedeki kompozisyonu Boğaziçi Üniversitesinin yanı sıra İstanbul  Teknik Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesinin de katılımıyla  genişletiyoruz. Şu an ortaklık yapısının değişmesi ile ilgili bir çalışma yapıyor  üniversiteler kendi aralarında. O çalışma tamamlandıktan sonra projeye devam  edeceğiz. Takvim konusunda üniversiteleri bekliyoruz. Bu hafta, önümüzdeki hafta  bitirirlerse, oturup yeni ortaklık yapısında nasıl ilerleyeceğimizi çıkaracağız.  Beklentimiz bu sene inşaatın başlaması yönünde."