Bir otomobilin çarpması sonucu hurdaya dönen motosikletin hayatını kaybettiği sanılan sürücüsünü arayan güvenlik güçleri, sürücünün olaydan sonra kaçtığını öğrenince derin bir nefes aldılar.
Olay dün gece saat 23.00 sırlarında Söke-Aydın karayolu Argavlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakasız ve hiç ışık donanımı olamayan bir motosiklet yolun ortasından seyir halinde iken arkadan gelen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet yaklaşık 20 metre fırlarken, motosikletin sürücüsü de havada birkaç takla attıktan sonra asfalt zemine çakıldı. Bu sırada plakası alınamayan ve motosikleti çarpan araç olay yerinden kaçtı. Olaydan sonra yol ortasında kalan motosikletin üzerinden bir başka otomobil geçince lastikleri patlayan sürücü güvenlik güçlerini arayıp durumu ihbar etti.
Olay yerine gelen jandarma ve kazadan sonra Başbakan"ın Didim ziyareti nedeniyle ilçeden Aydın"a dönmekte olan polis ekipleri hurdaya dönen motosikletin sürücüsünü olay yerinde bulamayınca, 112"yi ve hastaneleri arayıp yaralı gelip gelmediğini sordular. Hastanelere yaralı gelmediğinin öğrenilmesi üzerine görevliler, bir müddet öldüğü ya da ağır yaralı olduğu düşünülen motosiklet sürücüsünü aradılar.
Kaza sırasında yol kenarında incir satan Mutlu Gürsoy isimli bir genç kaza yerinde güvenlik güçlerinin bir şeyler aradığını görünce kendisini de şaşırtan olayı anlatarak güvenlik güçlerinin işini kolaylaştırdı. Filmlerde bile bile böyle bir olay görmediğini belirten Gürsoy “Motosiklet yolun ortasından gidiyordu ve ışıkları yanmıyordu. Arkadan gelen bir araba motosikleti çarptı. Motosiklet sürücüsü havada birkaç takla attıktan sonra düştü. Düştükten hemen sonra da yolun karşısına geçip incir bahçelerine doğru kaçıp gitti” dedi.
Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.