Ebru Akel'in Kanaltürk'teki programına konuk olan Fahriye Evcen'e bir sürpriz yapıldı.

Dizide kızkardeşi Leyla'yı oynayan Gökçe Bahadır ile daha önce gerçekleştirilen bir röportaj ekrana getirildi.

Gökçe Bahadır, dizide bir türlü yıldızının barışmadığı Necla'yı oynayan Fahriye Evcen ile kavga sahnelerinin çok zor geçtiğini anlattı.

3 yıldır birlikte çalışan genç oyuncular, kamera arkasında iyi arkadaş oldukları için, sahne sırasında birbirlerini hırpalamaları gerektiğinde zorlandıklarını anlattılar.

"Fahriye ile 3 sezondur birlikte çalışıyoruz. Gerçekten çok keyifli. Aslında birlikte büyüyoruz diyebilirim ve bu gidişle de birlikte yaşlanacağız" diye konuşan Gökçe Bahadır, sözlerine şöyle devam etti:

"Sert sahnelerde birbirime vuramıyoruz. Hem birbirimizin canını acıtmak istemiyoruz hemde sahne gereği bir şeyler yapmamız gerekiyor. O bana vuramıyor, ben de. Birbirimizin kolundan falan tutup çekiştiriyoruz ama birbirimize vuramıyoruz. Kayıt durduğunda perişan oluyoruz. Vurduğumuz için değil vuramadığımız için. Yönetmen de bize diyor ki 'Ben sizi küstüreceğim yoksa yapamıyorsunuz'. 'Biz de 'Evet' diyoruz. Dizide büyük bir dram var ama biz arkada gerçekten çok iyi anlaşıyoruz."

Fahriye Evcen de Gökçe Bahadır'ı destekleyerek kavga sahnelerinde zorlandıklarını ifade etti. Evcen, Bahadır'ın birlikte büyüdükleri sözleriyle ilgili olarak da "Söylediği çok doğru. İlk bölümleri izlediğimizde ne kadar değişmişiz, büyümüşüz gerçekten 3 senede. Gökçe benden 2 yaş büyük ama hani ikimiz de küçük başladık ve şimdi bakıyoruz, inanılmaz. Beraber yaşlanacağız hakikaten doğru" dedi.

Televizyon Gazetesi