İstanbul"un sarı-lacivertli kulübünün, sezon sonunda Ankaragücü ile sözleşmesi bitecek olan Abdülkadir Kayalı"nın transferini de bitirme aşamasına geldiği ifade edildi.
Başkent kulübünün Gökhan için istediği 2 milyon euroya karşılık bir milyon 750 bin euroda ısrar eden Fenerbahçe, 31 kez milli olan ve bir dönem İngiliz Premier Ligi kulüplerinden Chelsea"nin de listesine giren 18 yaşındaki Abdülkadir için bonservis ücreti ödemeyi kabul etti. Sezon sonunu beklemeden genç yeteneği renklerine bağlama kararı alan sarı-lacivertli kulüp ile Ankaragücü arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığı bildirildi.
Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir"in transferinin Fenerbahçe Kulübü"ne maliyetinin 3.5 milyon YTL olacağı, her iki transferin ise yılbaşının ardından sonuçlandırılacağı kaydedildi.
Orta sahada görev yapan Abdülkadir, sezon başında Ankaragücü Kulübü"nün 5 yıllık sözleşme yapma isteğine karşı çıktığı için PAF takımına gönderilmiş ve antrenmanlarını burada sürdürmüştü.
Bu arada Boluspor"un transferinden protokol gereği yüzde 50 pay istediği Gökhan Emreciksin"in menajerlerinin de Ankaragücü yöneticilerine “Eğer Fenerbahçe ile anlaşmazsanız, sözleşmedeki fesih maddesini yürürlüğe koyarız” şeklinde rest çektikleri öğrenildi.


MİLLİYET