İlk iş olarak kulüp içinde bir genel menajerlik sistemi oluşturmayı planlayan yönetim, değişik dönemlerde Beşiktaş'ta bu görevi üstlenen Sinan Engin'e teklif götürdü.

Başkan Kenan Yaralı, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı için İzmir'e gelen Sinan Engin'e bu konudaki teklifini ilettiğini belirterek, "Teknik Direktörümüz Levent Eriş'le her konuda anlaştık. Yola onunla devam etmek istiyoruz. Menajerlik görevi için de Sinan Engin'e öneride bulunduk. Kafamızdaki şablonu ve şartlarımızı kendisine bildirdik, cevap bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturabiliriz. Süper Lig'de menajerlik sistemini devreye sokmaya kararlıyız" diye konuştu.

MANİSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERİŞ, SİNAN ENGİN'E YAPILAN MENAJERLİK TEKLİFİNDEN MEMNUN

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kulüpte genel menajerlik sisteminin kurulmasına sıcak bakarken, bu görev için Sinan Engin'e teklif götürülmesinin olumlu bir hamle olduğunu söyledi.

"Söz konusu Manisaspor'un menfaati ise gerisi teferruattır" diyen Eriş, "Başkanım Kenan Yaralı ve yöneticiler bu konuda benim de fikrimi sordular ve kendilerine kulüpte bir menajere ihtiyaç olduğunu söyledim. Sinan Engin bu işi Beşiktaş'ta başarıyla yapmış, Türk futbolunda önemli yeri olan bir arkadaşımız. Onunla çalışmaktan keyif alacağımı düşünüyorum. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında ilişkiyi kuracak, böylece yönetim büyük ölçüde rahatlayacak. Manisaspor'un artık daha profesyonel yönetilmesi, Süper Lig'in kurumsallaşmış kulüplerinden biri olarak anılması gerekir"şeklinde konuştu.

Levent Eriş, transfer konusunda aceleci olmayacaklarını, bütçenin belirlenmesinden sonra yönetimle bir araya gelip yeni sezonun planlamasını yapacaklarını sözlerine ekledi.