atv'nin sevilen dizisi Avrupa Yakası'nın dün akşamki bölümünde sürpriz bir konuk vardı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Fatoş ve Şahika, dünyada moda haline gelen herşeyi satın alıp giyme telaşına düştüler. Birbirleriyle yarışırken öyle tuhaf durumlara girdiler ki ekran başındakiler de bir hayli güldü.

Yine kalemini konuşturan Gülse Birsel, aslında modayı takip etmek adına insanların ne hale geldiklerini herkese göstermiş oldu.

Gerçekten de Şahika ve Fatoş'un çılgınlığı moda trendlerini yakalama konusunda insanların içine düştüğü acizliği de ortaya koyuyordu. O kadar ki Şahika, sadece bir elbise almak için aynı gün içinde Milano'ya gidip gelmeyi bile göze alıyordu.

İşte o sürpriz konuk da tam bu sırada ortaya çıktı. Kanal D'deki Aşk Yakar dizisinden atv'deki Avrupa Yakası'na birkaç dakikalığına transfer olan Ece Sükan, dizide kendisini oynadı.

Fatoş, Şahika'nın giydiği elbisenin aynısını bir davette gördüğü Ece Sükan'ın giydiğini ve dolayısıyla trendin gerisinde kaldığını söyleyince Şahika da bir koşu Ece Sükan'ı alıp getirdi.

Diziye renk katan Sükan, bir anlamda modelleri örnek alarak trendleri yakalama çılgınlığına düşenlere de bir ders vermiş oldu.

İki kadının modayı yakalamak adına düştükleri durumu gören Ece Sükan, "Siz nasıl insanlarsınız ya! Sizinle bir daha konuşmak istemiyorum, selamlaşmak bile istemiyorum. Dükkanıma da gelmeyin!" diyerek postayı koyup gitti.

Gülse de modayı yakalayacağım diye içine düştükleri çılgınlıktan habersiz birbirlerine hava atmaya çalışan kimi 'trend' takipçilerinin gülünecek hallerini mizahi bir dille ortaya koymuş oldu.

Bu arada Şahika ve Fatoş arasındaki bu trendi yakalama çılgınlığına Cem'in babası Bülent Bey son verdi. Nasıl mı? Amerika'daki son modanın modayı takip etmemek olduğunu söyleyerek. Yani artık moda 'demode' olmakta!