28 Temmuz’da Tuba Büyüküstün’le evlenen Onur Saylak’ın, Büyüküstün’le geçen yıl beraberliği başladığında senarist Filiz Alpgezmen’le evli olduğu öne sürüldü.

İkiz bebek sahibi olacaklarını öğrenince 28 Temmuz’da Paris Başkonsolosluğu’nda yalnızca ailelerinin katıldığı bir törenle evlenen Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çiftiyle ilgili olarak bomba bir iddia daha gündeme geldi. İddiaya göre Saylak, Büyüküstün’le geçen yıl beraberliği başladığında senarist Filiz Alpgezmen’le evliydi. Saylak’ın evliliği yaklaşık 1,5 yıl sürdü ve bir süre ayrı yaşadığı Alpgezmen’le kâğıt üzerinde süren evliliğini bu yılın başında noktaladı. Saylak’ın şu günlerde FOX’ta ekrana gelen “Derin Sular” dizisinin senaryosunu yazan Alpgezmen’le sanat dünyasında pek bilinmeyen bu evliliğinin forum sitelerinde de gündeme geldiği görülüyor.

Mütevazı bir çift!

Dizifilm.com’da yorum yazan bir izleyici, Çeşme tatilinde Saylak ile eşine rastladığını belirtiyor ve “Bu yaz tatil yaptığım otelde Onur Saylak ve eşi Filiz Alpgezmen’le tanışma imkânı buldum, çok mütevazı bir çift” yorumunu yapıyor.

Bir okuyucu da Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak’ın evlilik haberinin altına, “Bu adam bir bayan senarist olan Filiz Alpgezmen’le evli değil miydi? Hatta sevmeyi bilen kadın diye ödül alırken ona teşekkür ettiydi. Kadıncağız saçını süpürge ettiğiyle kaldı. Ah şu erkekler, emek vermekten ne anlar?” diye not düşüyor.

‘Kimseyi ilgilendirmez’

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak çifti, Paris’te kıyılan nikâhlarının ardından önceki gün İstanbul’a döndü. Önümüzdeki hafta “Sensiz Olmaz” isimli dizide Nurgül Yeşilçay’ın eşini canlandıracak olan Saylak ile Büyüküstün, Kanyon’da objektiflere takıldı.

Ayrı yumurta ikizleri dünyaya getirmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün, evliliği ve bebekleriyle ilgili sorular üzerine “Özel hayatımın kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Konuşmamayı tercih ediyorum. Bu yüzden de Paris’te evlendik” dedi.