Casalini, “Tahsin çok kibar ve nazik bir insan, doğa ve insan tutkunu. Onun sevecenliğine aşık oldum. Bisiklete binerken tanıştık ve evlendiğimizin ertesi sabahı 06.00"da kalkarak yeni bir güne yeni bir hayata bisiklet üzerinde merhaba dedik. Aşkların en güzelini ömür boyu Bodrum"da yaşayacağız” dedi.

Yaz aylarında Bodrum"daki Milta Marina Yacht Kulüp"te sahneye çıkan pop-rock müziğin güçlü ismi 40 yaşındaki Zeynep Casalini, Oasis Alışveriş Merkezi"ndeki Begonvil Restoran"ın işletmecisi Tahsin Berk ile 4 Ağustos"ta Bodrum Belediyesi"nde düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Magazin dünyasını şaşırtan düğünün ardından balayını da Bodrum"da, eşinin restoranında geçiren Casalini, DHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Kızı Ceren ve eşi Tahsin Berk ile objektiflere poz veren Casalini şunları söyledi: “Yaklaşık 1.5 yıl önce yemek yemeye geldiğim restoranda Tahsin ile tanıştık. İşini çok seven ve çok kibar bir kişiydi. Daha sonra birkaç kez daha dostlarımla yemeğe geldik. Arkadaşlığımız kısa sürede aşka dönüştü. Her şeyden önce paylaştığımız çok şey olduğunu gördük. Ortak noktalarımızın fazlalığını fark ettik. Yaşama bakışımız çok yakın yerlerden. Onun dışında spor aktivitelerinden hoşlanıyoruz. Beni yüreklendiren eşim olmuştur. Aslına bakarsınınız ben cesaretli bir insan değildim. İnsanın kendinde olan güçleri keşfetmesi çok güzel. Spor yaparken, bisiklete binerken birbirimize aşık olduğumuzu fark ettik. Şiddetli bir duygu bu. Gerçekten birbirinize ait olduğunuzu düşünüyorsunuz ve hayat arkadaşınızı seçmiş oluyorsunuz” diye konuştu.


"06.00"DA BİSİKLETİN ÜZERİNDE"
Casalini, evlilikle birlikte hayatında köklü değişiklikler olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha önce erken kalktığımı bilmem. Evlendiğimizden beri yataktan 05.45"te kalkıp, 06.30"da bisikletin tepesine oturuyorum. Dere yataklarından, kayaların üzerinden bisikletle geçmek aslına bakarsanız bana göre değildi. Ancak eşimle, onun bana kattığı güçle bütün bunları yapmaktan zevk alıyorum. Tahsin"in kibarlığı, doğa tutkusu, insan sevgisi beni hayran bıraktı. Sanıyorum onun bu güzelliklerine de aşık oldum. Size bir şey itiraf edeyim; evlendiğimizin ertesi günü saat 06.00"da bisiklet üzerindeydik. Şu anda çok mutluyum, elbette müzik ve sahne çalışmalarım devam edecek. Ancak şu anda aşkımı yaşamakla meşgulüm. Bundan sonra tüm aşk şarkılarımı eşim için söyleyeceğim. Tahsin mükemmel bir insan.”


15 YIL ÖNCE RİZE'DEN BODRUM'A GELMİŞ
Sürpriz evlilik için çok uzun konuşmaya gerek olmadığını belirten, 15 yıl önce Rize"den Bodrum"a gelip yerleştiğini anlatan Tahsin Berk ise duygularını şöyle dile getirdi: “Zeynep hanımla 1.5 sene önce işyerimde tanıştık. Önce yemeklere sonra birbirimize aşık olduk. Aramızdaki elektriklenmenin ardından herşey çok hızlı gelişti. Bir çok alanda ortak yönümüz olduğunu saptadık. Benim için çok değerli, hayatımın en mutlu anlarını yaşıyorum. Daha başka ne diyebilirim ki. Bazen mutluluğun sözlerle tarifi yapılmıyor. Bu mutluluğu kelimelerle biz bile birbirimize anlatmakta güçlük çekiyoruz.”

Milliyet