AYDINPOST HABER SERVİSİ-Tektaş yüzük denilince ilk akla gelen ve Atasay zarafetini tektaş takılara taşıyan Atasay ONE&ONLY Tektaş, Sevgililer Günü"nde de pırlanta kadar eşsiz kadınlara ışıltı kattı.

Işıltı saçan özel tektaş ve çarpıcı tamtur tasarımları ile göz kamaştıran Atasay ONE&ONLY tektaş, Sevgililer Günü"nde, pırlanta kadar eşsiz sevgililere sadelik ve şıklık sundu. Kelimelere sığmayan aşkını anlatmak isteyenlerin ideali Atasay"ın ONE&ONLY tektaşları oldu.

Bağlılığın, değerli bir aşkın, mutluluğun ve bu özel anların paylaşımında büyük bir katkı sağlayan Atasay ONE&ONLY tektaş, özel günlerde mutluluğunuza mutluluk katıyor. Tektaş"ın değerini isminde saklayan ONE&ONLY, sevgililer arasında kopmayan bir bağ da yaratmış oldu.


14 Şubat Sevgililer Gününde büyük ilgi gördüklerini ifade eden Atasay Kipa Mağazası'nın Sahiplerinden şahin Gültekin, "Bu özel günün vazgeçilmezi ve en unutulmaz hediyesi olan eşsiz tasarımlar, pırlanta tutkunu kadınlar için çok cazip bir hediye alternatifi olarak sunuldu. Kadınların hayallerini hissederek tasarımlarını şekillendiren Atasay ONE&ONLY tektaş, aşkı bir adım öne taşıyarak mutlulukları taçlandırdı" dedi.

Atasay ürünlerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiklerini ifade eden Şahin Gültekin, "Atasay Kipa'da her zaman birbirinden güzel hediyeler, takılar satışa sunulmaya devam edecek. Müşterilerimize hiçbir yerde bulamayacakları şık hediyeleri de alışveriş sırasında armağan edeceğiz. Takı ve mücevher almak isteyenler en doğru adresi olduğumuzu belirtmek isterim" diye konuştu.

Atasay Bağcılar Aydın Merkez Kipa ve Hükümet Bulvarı No.27'de.