Kuşadası"nda Posta İşletmesi"nin merkez binası önünde bırakılan şüpheli bir paket paniğe neden oldu. Polisin aldığı yoğun önlemlerin ardından bomba imha uzmanı tarafından incelenen paketten çok sayıda mektup çıkınca herkes rahat bir nefes aldı.
Şüpheli paket paniği, Kuşadası"nın en ünlü turistik mağazalarının da bulunduğu ve turistlerin de yoğun olarak gezdiği Barbaros Bulvarı"nda yaşandı. Kuşadası Posta İşletmesi Çarşı Şubesi"nin önünde sahipsiz bir paketten şüphelenen çevre esnafının ihbarı üzerine Kuşadası Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı ekipler, Barbaros Bulvarı"nda yoğun önlem aldı. Araç trafiğine kapalı caddeyi yaya trafiğine de kapatan polis ekiplerinin aldığı önlemin ardından, bomba uzman ekipleri olay yerine geldi.
Özel donanımlı bomba imha uzmanı ekipler, alınan önlemlerin ardından Posta İşletmesi önündeki pakette inceleme yaptı. İnceleme sonucunda çevre esnafına büyük korku yaratan paketten, postaya verilmek üzere postane girişinde unutulan çok sayıda mektup çıktı. Şüpheli paketten bomba çıkmaması herkese derin bir nefes aldırırken, polis şüpheli paketin sahibinin bulunması için araştırma başlattı.