Polisten kaçmaya çalışan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı. Fuar Asayiş ekiplerinin ele geçirdiği esrarın, resmi ekipler tarafından son dönemde yakalanan en yüksek uyuşturucu miktarı olduğu öğrenildi.

Olay, Konak ilçesi 1039 sokakta bulunan boş arazide meydana geldi. Bölgede devriye görevini yürüten Fuar Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı resmi polis ekibi, boş arsada park halinde bulunan ve camları tamamen filmli olan 63 K 1952 plakalı otomobilden şüphelendi. Polisin otomobile yaklaşması üzerine aracın sürücüsü Ramazan D. (31) inip kaçmaya başladı. Kısa süreli kovolamaca sonucu Ramazan D. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kiralık olduğu öğrenilen otomobilde arama yapıldı. Otomobilin bagajında ve arka koltuğunun üzerinde 9 paket halinde naylon jelatinlere sarılı vaziyette esrar ele geçirildi.

Polis, uyuşturucu madde ile şüpheli Ramazan D.'yi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne teslim etti. Ramazan D.'nin uyuşturucu madde ticareti suçundan kaydı bulunduğu, zanlının bu suçtan dolayı daha önce bir süre hapis yattığı öğrenildi. Polis, uyuşturucunun Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden getirildiğini, İzmir'deki eğlence merkezlerinde pazarlandığını belirledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.