Tjiuana'daki grubunu 3 galibiyet alarak, lider tamamlayan Ay-Yıldızlı ekibimiz, ilk sekiz takımın yer aldığı Mexicali kentine geçti. Almanya, Dominik Cumhuriyeti ve ev sahibi Meksika ile aynı gruba düşen millilerimiz, ilk iki takım arasına girerek, yoluna devam etmek istiyor. Millilerimizin Almanya karşılaşması, TSİ ile sabaha karşı 02:00'da başlayacak.

GÜNDÜZ HAYAT DURUYOR
Tİjuana'nın aksine Mexicali, çölün ortasında yer alan bir şehir. Sıcaklık, 40 ila 45 derece arasında değişiyor. Genç bayanların bu şehre geldiği gün termometre, 44 dereceyi gösteriyordu. Gündüz şehirde hayat neredeyse durmuş gözüküyor. Gece ise sıcaklığın ancak 35 dereceye kadar düşüyor.

OYNAYACAĞIMIZ HER MAÇ FİNAL
Gruptakİ şanslarını değerlendiren Başantrenör Mehmet Bedestenlioğlu, her maçın final havası taşıdığını belirterek, şunları söyledi: 'Taktik disiplin içinde kaldığımızda sonuca daha rahat gidiyoruz. Amerika maçında sporcularımız biraz bu disiplinden koptu ve sıkıntılı sayılabilecek üç set yaşadık. İki Orta Amerika ülkesiyle oynayacak olmamız, dezavantaj gibi gözükebilir. Biz kendi felsefemizi, karakterimizi hep sahaya yansıttık. Burada da farklı olmayacak.'