Sultanhisar’ın Atça ile Kılavuz Mahallesi arasında bulunan Ballık mevkiisi yakınlarında orman yangını çıktı. Havadaki rüzgar sebebiyle kısa sürüde büyüyen yangın çevredekiler tarafından itfaiye bildirildi.

Çıkış sebebi öğrenilemeyen yangın için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre dumanların alevlerin Sultanhisar ilçe merkezinden ve Atça’dan görülürken yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Sultanhisar’daki yangının sigaradan çıktığı belirtildi 

Aydın’ın Sultanhisar ilçesindeki orman yangınının sigara izmaritinden çıktığı belirlenirken itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor. 
Sultanhisar’ın Atça ile Kılavuz Mahallesi arasında bulunan Ballık mevkiisi yakınlarında çıkan orman yangını söndürmek için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Rüzgarlı hava nedeni ile büyüyen yangından zeytin ağaçları etkilendi. Yangının daha büyük bir alana sıçramaması için ekipler seferber oldu.
Edinilen bilgiye göre, mahalle sakinlerinin ifadeleri doğrultusunda bölgeye gezmeye gelen iki üç kişilik grubun sigara içtiklerinin belirtilmesi üzerine Jandarma ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye alarak söz konusu kişileri belirlemeye çalışıyor.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA İNDİR

 

sultanhisar’da-orman-yangini.jpg

sultanhisar-1.jpg