Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal başkanlığında toplanan Sultanhisar Belediye Meclisi, ilçede yapılacak olan hastane, yüksekokul, Anadolu lisesi, kütüphane, PTT yeni binası, huzurevi, kültür merkezi projeleri ile sözleşmeli veteriner alımı konularını karara bağladı.
İlçede yapılacak kamu yatırımları için gerekli imar planı değişikliklerini yapan belediye meclisi, belediye bünyesinde sözleşmeli veteriner alınmasına ilişkin önergeyi kabul etti.
Denetim Komisyonuna üye seçimlerinin de yapıldığı belediye meclisinde, kapalı oylama sonucu Erol Ersoy, Mithat İnce ve Bilal Tarhan komisyon üyeliklerine getirildi.

-Atça Belediye Meclisi-

Atça Belediye Meclisi'nin Belediye Başkanı Mustafa Çınar başkanlığında yapılan ocak ayı toplantısında, sözleşmeli personele ödenecek 2012 yılı ücretlerini görüştü.
Belediye meclisi, sözleşmeli olarak çalışan inşaat teknikeri, mimar ve veterinere, 2012 yılında ödenecek ücretlere ilişkin önergeyi, Plan Bütçe Komisyonuna havale etti.
Belediye Başkanı Çınar, mecliste yaptığı konuşmayla yatırımlarla ilgili bilgi verdi.
Beldenin ihtiyaç duyduğu ikinci arıtma tesisinin Akmusluk mevkine yapılacağını belirten Çınar, bu tesis için 442 bin lira ödenek temin edildiğini bildirdi.
Çınar, Atça'ya yapılacak olan misafirhanenin de 2012 yılında tamamlanacağını ifade etti.