Sertifika töreni İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Atça Belde Belediye Başkanı Mustafa Çınar, Sultanhisar ve Atça’da görev yapan daire müdürleri ile kursiyerler katıldı.

Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Bağrık’ın Sultanhisar ve Atça’da açılan kurslar hakkında bilgi verdiği törende kursu bitiren kursiyerler ve ilçe kaymakamı Cevdet Ertürkmen maket uçakları havaya atarak Atça semalarında süzülmelerini izlediler. Bazı uçaklar kısa süre havada kalarak yere çakılırken, emek verdikleri model uçağın düştüğünü gören kursiyerler ise heyecanlı ve üzüntülü anları birlikte yaşadı. Yaklaşık yarım saat süren model uçak uçurma etkinliğinin ardından ise kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Ertegün Ünal ve Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar ile İlçe Mili Eğitim Müdürü Mustafa Turan ve daire müdürleri dağıttı.

GİTARLA MÜZİK KEYFİ

Sultanhisar Kaymakamı Ertürkmen, Belediye Başkanı Ertegün Ünal ve Belediye Başkanı Mustafa Çınar sertifika töreninin ardından ise Halk Eğitim Merkezinin gitar kursu bölümünü de ziyaret etti Kursiyerlerden alınan Gitar ile bir kısa konser veren Ertürkmen ve Başkan Ünal kursiyerlerin coşkulu anlarına renk kattı.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png