Samsun'da meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 12 oldu. Yılanlı dere mevkiinde 40 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Cenaze, otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Samsun'un Canik İlçesi'nde geçen Salı günü akşamı meydana gelen selde yaralar sarılmaya çalışırken, suların çekilmesiyle birlikte bir kadın cesedi daha ortaya çıktı. Selde hayatını kaybedenlerin sayısı da 12'ye yükseldi. Canik İlçesi Sarıbıyık Köyü Yılanlı dere mevkiinde, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri dere kenarına yıkılan ağaçları vatandaşlarla birlikte toplarken, bir ceset buldu. Durumu hemen polis ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 40 yaşlarında bir kadına ait olduğunu tespit ettikleri kadını ambulansla Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı. Burada yapılacak otopsinin ardından ölüm nedeni ve kimliğinin belirleneceği bildirildi.

Yetkiiler, herhangi bir kayıp başvurusunun kendilerine yapılmadığını, bölgede başka cesetlerin de bulunma ihtimalini gözederek arama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.