Söke Ticaret Borsası ve Söke Ovası Sulama Birliği tarafından Temmuz-Ağustos ayı içinde düzenlenen sulama eğitim toplantılarında yer alan eğitmenlere plaket verildi.
Söke Ticaret Borsası tarafından düzenlenen plaket töreni Söke Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansın başında gerçekleştirildi. Kuraklıkla Mücadele ve Sulama Teknikleri eğitim toplantıları Temmuz ve ağustos aylarında gerçekleşmiş ve program kapsamında 4 belde ve 2 köyde üreticilere eğitimler verilmişti.
Gerçekleşen eğitimlerin faydalı geçtiğine inandığını, üreticilerden olumlu reaksiyonlar aldıklarını ifade eden Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık, “eğitimlerin sona ermesinin üzerinden uzun süre geçti ancak bu plaket töreni için uygun zamanı bulamamıştık. Bugüne nasip oldu. Eğitmenlerimizin emeklerini unutmak mümkün değil. Kendilerine bir kez daha tüm Sökeliler adına teşekkür ediyorum” dedi.
Eğitmenler İl tarım Müdürlüğü Ziraat Mühendislerinden Barış Taşçı, Söke Zirai Araştırma ve Hizmet İçi Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Adnan Süllü ve Bircan Akdeniz"e plaketlerini İlçe tarım Müdürü Mehmet Ali Körlü verdi.