G.SARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, İstanbul B.Ş karşısında iyi oynayıp kazandıklarını söyledi. Takım halinde iyi mücadele ettiklerini ifade eden Hollandalı çalıştırıcı şöyle konuştu: “Aykut ve Hakan Balta gerekeni yapıp iyi oynadılar. Takım olarak iyiydik. Önemli maçları aptalca kaybettik. Yaşanan sakatlıklar ve önemli oyuncularımızın uzun süre oynayamamaları etkili oldu. Sezona çok erken başladık ve çok maç oynadık. Enerjimizi sonuna kadar devam ettiremedik. Büyük G.Saray ve büyük taraftarımızın mutlu olması için iyi çalışmalıyız.”

SORUYA KIZDI, GİTTİ

RIJKAARD ayrıca kendisine “Suçlu aramak gerekirse kimi gösterirsiniz?” diye soran Lig TV muhabiri Bahri Havadır"a tepki göstererek, “Bir suçlu göstermek istiyorsanız siz göstereceksiniz. Bu çok aptalca bir soru” diyerek konuşmayı terk etti.

Baros ve Jo ilk kez

G.SARAY Teknik Direktörü Rijkaard, İstanbul B.Ş maçında sürpriz bir kadro çıkarttı. Sarı-kırmızılı takıma devre arasında katılan Sambacı ve Baros"u ilk kez çift forvet olarak 11"de sahaya süren Hollandalı, Arda ve Keita"yı kanatlarda kullandı. Rijkaard, Meksikalı yıldız Dos Santos"u ise kulübede oturttu.

Yedek kalan Servet ISINMAYA çıkmadı

G.SARAY"DA savunmanın değişilmezi olan Lucas Neill"ın kart cezası nedeniyle oynamadığı maçta Frank Rijkaard, tercihini Emre Güngör"den yana kullanınca Servet Çetin tepki gösterdi. Son haftalarda yedek kulübesine mahkûm kalan milli yıldız, yedek kaldığını öğrenince adeta küplere bindi.

FUTBOLCULARIN karşılaşma öncesinde ısınmak için sahaya çıktıkları sırada soyunma odasında kalarak tepkisini gösteren Servet, arkadaşlarını sahada yalnız bıraktı. Uzun bir aradan sonra formasına kavuşan Emre Güngör"ün yanında ise hakan Balta forma giydi.

Kewell 110 gün sonra sahaya çıktı

G.SARAY"IN Avustralyalı yıldızı Harry Kewell sonunda sahalara döndü. 10 Ocak"ta Ziraat Kupası"nda oynanan Orduspor maçından itibaren sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Kewell, İstanbul Belediye karşısında maçının 88. dakikasında oyuna dahil oldu. 2010 Dünya Kupası"nda oynamak için G.Saray formasıyla hazır duruma gelmek isteyen Kewell, sakatlanan Milan Baros"un yerine sahaya girerek tam 110 gün sonra formasına kavuştu.

Cimbom yalnız kaldı

SÜPER Lig"de şampiyonluk yarışından kopan G.Saray"ı taraftarı da yalnız bıraktı. 2003-04 yılında lig ve Avrupa maçlarını Olimpiyat Stadı"nda oynayan sarı-kırmızılılar bu kez boş tribünlere oynadı. 80 bin kapasiteli Olimpiyat Stadı"nda sadece 10 bin sarı-kırmızılı taraftar takımlarına destek verdi.