AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın'da, babalarının beş katlı apartmanında oturan üç kardeş arasında çıkan kavgada erkek kardeşi tarafından dövüldüğü ileri sürülen H.Ö., subay olan eşinin beylik tabancasıyla kardeşine ateş ederken, araya giren ablası Suzan Güngör'ü elinden vurdu.

Olay, 7 Eylül Mahallesi 1008 Sokak'ta bugün saat 07.30 sıralarında 73 yaşındaki Ziya Keser'e ait apartmanda meydana geldi. Bağkur emeklisi Ziya Keser, yaptırdığı 5 kat, 10 daireli apartmanının bir dairesinde kendisi otururken kızları 46 yaşındaki Suzan Güngör ve 44 yaşındaki H.Ö. ile oğlu 37 yaşındaki Adnan Keser'e de birer daire verdi. Diğer dairelere kiracı alan Ziya Keser ile kızı H.Ö. arasında kira paralarının sürekli Adnan Keser'e verildiği iddiasıyla tartışma çıktı.

EŞİNİN SİLAHINA SARILDI

Sabah saatlerinde baba ve çocukları arasında çıkan tartışmada, iddiaya göre Adnan Keser ablası H.Ö.'yü dövdü. Bunun üzerine öfkelenen H.Ö., evde bulunan ve subay eşine ait beylik tabancasını alıp kardeşine ateş etti. Ancak kurşun o sırada araya giren ablası Suzan Güngör'ün sol eline isabet etti. Suzan Güngör, olay yerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, H.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. H.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.