Ak Parti Merkez İlçe'de başkanlık için adı geçen Şuayip Yeğen, Aydınpost'a özel olarak konuştu...
Son günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe'de meydana gelen istifa depreminin ardından adı gündeme taşınan Şuayip Yeğen de görüşlerini Aydınpost aracılığıyla söyledi.

Evet, hazırlığım var
İsmi yönetim kurulu düşürülün Merkez İlçe Başkanı Cüneyt Bayraktar ile ortak hareket edecek diye anılan eski başkan Şuayip Yeğen, "Evet böyle bir hazırlığım var ama kiminle hareket edeceğimiz şimdiden söylemek istemiyorum" dedi.

Gelişmeleri izliyorum
Kongre sürecine hazırlık yaparken böylesine sürpriz bir hareketle karşılaştığını bildiren Yeğen, "Açıkçası bu uygulama beni çok şaşırttı. Birileri görevden alındı, birileri de görevden aldı. Ancak görevden alınanların hiç sesinin çıktığı yok. Kim mağdur kim haklı o da belli değil. Gelişmeleri sessizce izliyorum" diye konuştu.

Kiminle işbirliği yaparım belli olmaz
Şu anda izlemede olduğunu kaydeden eski Başkan Şuayip Yeğen, "Herhangi bir müdahalem söz konusu değil. Kongreye hazırlığımı yapıyorum. Durumun böyle olmasına üzüldüm sadece. Önümüzdeki günlerde kiminle hareket edeceğimi belirler ona göre adımlarımı atarım. Bu Cüneyt Bayraktar da olabilir, il yönetimi de olabilir. Gelişecek olaylara göre kiminle işbirliği yapacağımı belirlerim" şeklinde konuştu.