Garip bir tesadüf... Geçen yılın tam da bu dönemleriydi... Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Beşiktaş, ligde oynanan 6 maç sonunda 14 puanla üçüncü sırada yer alıyor, ama UEFA Kupası 1. turunda Ukrayna"nın Metalist Kharkiv takımına (1-0, 1-4) elenmenin faturası "bir şekilde genç hocaya kesiliyordu. Yerine gelen isim ise, yılların deneyimi Mustafa Denizli oluyordu.

Şu benzerliğe bakın ki, bu sezonun aynı haftasında bu kez Denizli"nin koltuğu sallanıyor. Hem de iki kupayla kapattığı bir sezonun ardından... Lig"de oynanan maç sayısı 6, toplanan puan da 6"ydı... Yani Ertuğrul hocanın istifa ettiği dönemden 8 puan daha azıydı! Ve Şampiyonlar Ligi"nde İnönü"de uğranılan 1-0"lık Manchester United yenilgisi de cabasıydı!

İkisinde de gerileme var
Tabii başka benzerlikler de vardı geçen sezonun o dönemiyle, bu sezonun bu dönemi arasında... 2008"in aynı zaman diliminde 6 maçta 6 puana sahip olan Fenerbahçe"ydi, bu kez Beşiktaş! Bursaspor"un 5 galibiyeti, 1 beraberliği ve 15 puanı bulunuyordu. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki bugünkü Bursaspor ise, Denizli"nin Beşiktaş"ından 4 puan öndeydi ama, geçen sezonki Timsahlardan 5 puan gerideydi! Başarı ne, başarısızlık ne? İnsanın aklına türlü türlü düşünceler geliyor... Ama hayat bir yandan devam ederken, diğer yandan da acı-tatlı sürprizler hazırlıyor. Dün yaşananlar, bugün bir kez daha tekrarlanıyor. Bakalım Mustafa Denizli ile Beşiktaş"ı nasıl bir son bekliyor!/fanatik